Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Anniversary

Lilypie Angel and Memorial tickers

Testimoni Terbaru

Nak tunjuk bukti tentang keberkesanan produk Noni

Apa tunggu lagi?
Cepat order
RM50 sebotol 10ml
RM190 utk 8 botol automatik jadi ahli
0193066991
dnur_adillah@yahoo.com

Sertakan: 
Nama
Kuantiti
Alamat
No tel
Ic

Stok Baru Noni Pati Mengkudu


Tu dia..lekaih stok baru

Sijil Halal dan hologram Kementerian
Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran MAL09122045TC


Noni membantu merawat,memulih, mengawal penyakit
  • kencing manis penyakit kulit arthritis
  • darah tinggi kanser payudara buasir
  • gout stroke rheumatism
  • sakit jantung sakit pinggang gangguan fikiran
  • asma,lelah masalah seksual kesukaran hamil
  • sinus/resdung kegemukan migrain
  • gastrik allergi/alahan masalah syahwat
  • insomnia kanser hati(liver) tekanan darah tinggi/rendah
  • kaki gajah(untut gajah) sengal otot dan banyak lagi...

Persoalan yg biasa diterima :

1. Bolehkah pesakit tekanan darah tinggi atau rendah boleh mengambil Noni?
Boleh.Noni mengandungi lebih 200 elemen aktif yg sangat unik untuk bertindak balas dengan badan.Sebagai contoh mampu menstabilkan tekanan darah tinggi atau rendah pada kadar berpadanan.

2. Bolehkah pesakit stroke mengambil Noni?
Mengikut testimoni Noni sedunia tidak banyak yang direkodkan. Mengikut laporan kajian Dr. Neil Solomon, daripada 1019 kajian pesakit, 57% menunjukkan penambahbaikan.

3.Bolehkah pesakit Kanser mengambil Noni?
Terdapat laporan yang telah diterbitka pada 83th Annual Meeting of The American Association for Cancer Research di Medical University of Hawaii 1992, menyatakan Polysaccharides dalam pati Noni membaikpulih pertahanan sel darah putih. Sel darah putih kembali kepada keadaan normal. Kajian Dr. Neil Solomon melaporkan, 65% pesakit Kanser menunjukkan perubahan lebih baik selepas mengambil Noni.

4. Bolehkah pesakit kanser yang menjalani kemoterapi mengambil Noni?
Ya, pesakit kanser yang menjalani kemoterapo boleh mengambil pati Noni. Dimulakan dengan dos kecil, kemudian ditambah bilangan kekerapan pengambilan setiap hari. Perlu minum banyak air supaya bahan kimia toksin dapat dibuang secara efektif. Pati Noni membantu membaiki dan membaiki sel rosat, mempercepat penyerapan nutrien, mengurangkan kesakitan, menambahbaikan tekanan mental, dan menghalang kanser berulang. Juga membantu pertumbuhan rambut selepas rawatan kemoterapi serta mengurangkan kesan buruk kemoterapi. Dinasihatkan mengambil pati Noni sebaik mungkin sebelum kemoterapi.

5.Bolehkah pesakit gout mengambilnya?
Ya. Membantu membaiki Asid Urik disamping mengurangkan kesakitan

6. Bolehkah pesakit hati/ginjal yang telah menjalani pemindahan mengambil Noni?
Tidak dinasihatkan. Imun sistem badan akan bertambah baik dengan sendiri untuk mengelakkan penolakan proses pemindahan yang telah dilakukan.Pesakit yang telah menjalani pemindahan Kornea juga tidak dinasihatkan.

7. Bolehkah pesakit hati mengambilnya?
Terdapat tanda penambahbaikan terhadap pesakit yang mengambilnya. Dinasihatkan 2 titik 2x sehari untuk minggu pertama. Tambah dos 3 titik kemudiaan. Noni mengandungi Potassiun, tidak dinasihatkan melebihi dos kerana mereka tidak boleh boleh minum air  dalam kuantiti yang banyak.

8. Bolehkan pesakit kencing manis mengambilnya?
Ya. Kajian Dr Neil Solomon melaporkan 84% daripada 2733 pesakit ini menunjukkan perubahan baik. Noni membantu pamkreas menghasilkan lebih peningkatan insulin menambahkan metabolisma karbohidrat dalam mengawal kadar gula dalam darah. Terbukti pengambilan Noni mengurangkan pengambilan suntikan insulin.

Harga tak mahal. Produk berkualiti dengan harga RM50 termasuk pos.
Sila whatapps :

kuantiti,
Nama, alamat, no. tel dan kad pengenalan kepada
Puan Dila
019 3066991
dnur_adillah@yahoo.com



ke Kaki Gunung Kinabalu - 2

Lepas mandi di Poring kami ke

Hujan renyai2..tunggu dlm keta dlu.
Setiap sesi dlm 15min ja..
Nak mandi dgn ikan pn boleh.
Harga ikut aktiviti yg kita nak.
Xmahal pn.paling mahal dlm RM10 utk warganegara.
Anak terus masuk pegang ikan
Seronok dia.
Habis basah kn mandi lain


Pengalaman.mula2 geli..sakit sikit sbb ada ikan putih tu mcm lampam ja, agak kasar sikit haha..
Anak,ikan xsudi pn gigit manja..kulit bersih daa..


 Tau ja ikan tu ada orang mai

Ke destinasi seterusnya
 Desa Dairy Farm.
Laluan ke sini naik gunung dan batu tanpa tar


 Lembu ni pandai tau amek giliran

 Makan ice cream gelato kurang lemak.sedap.mkn byk kali xmuak.
 Ni tempat depa bungkus susu fresh.belakang tempat ni boleh jumpa dan pegang kambing dan anak lembu.
Terus dia terpa pegang haha
 Rm1 bg rumput

 Rm1.50 bg susu..rasa semacam la bg anak lembu minum..ank ni pn masih DF haha.
Takot nk pegang ank lembu hik3
 Muka merajok nk naik backhoe.kt belakang sana dia nmpk backhoe..aduhh
 Tetiba dia muncul menampakkan wajah..
Reezekii oii
 Ni lak merajok nk naik lori simen kt depan tu

Sekejap dh hilang
 Tempat wajib amek gambar
Ni on the way balik.kat pekan sebelum kundasang.agak kotor sikit area ni.byk anjing
Best oo dekat kabus  sana sini

Tada.nmpk rupa dh..
Sekian.lawatan sehari.
Dinasihat jgn balik malam,sbb berkabus dan xnmpk jalan.

Ke kaki Gunung Kinabalu-1

Apa khabaq?
Tengah malam sebelum kejadian..dh 12am lebih tetiba husband kata esok nk jenjalan jauh..haahh tu dia...mana pulakk
Dh la anak baru gaya nk lena..jm 1 am br tidoq..letih..
Tidoq dulu bgn dkt subuh dlm 4am lebih..fuhh ngantuk oii..
Pulun siapkan baju,bekal ringan2.
Jam6am lebih sikit jalan..syukur cuaca elok.
Xpanas sgt.
Layan jalan lg besh dr Cameron Highland
Oopp silap jalan masuk Tamparuli..
Tgkk diaorang beratur macam mana

Yeah dkt pintu masuk gunung.
Breakfast dulu depan ni..
Baby baru bangun



Pergi Hot Spring Poring,Ranau.
Cuaca beshh


Makan biskut..janji isi perut dia.


Amek bilik Privacy.ada bilik air sekali..sejam RM20.eh masuk cni pn kn bayar.korang simpan tiket tau.
Kolam lain pn ada gak


Kolam terbuka

Opp org makin ramai n bikini

Ni kolam besar,ada slide.
Yg ni harga lain.xda la mahal sgt

Buah apa xtau.mcm tarap ja


Kemudian kami pi tempat ikan gigit kaki haha..
Nak tido cni pn boleh.air terjun make sure sebelum jm 2pm utk keselamatan.air terjun dia tinggi.

C ya next.