Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Anniversary

Lilypie Angel and Memorial tickers

Maaf kan Daku

1st. D'lla nak minta maaf bebanyak sebab xupdate..
internet sangat2 limited.currently kami laki bini keja sementara kt Berjaya Hills Resort,
selepas exit Genting Sempah.ok summary..

1.bulan posa aritu, kucing kami nama Tom dah mati, accident kali kedua..memang susah nak ok balik..huhuu
2. Raya best :)
3. D'lla dh pregnant..sekarang 5 bulan..err xsempat nk tambah yg episod terkahir..ringkasan, kalo dh cuba semua ikhtiar moden dan tradisional, masih belum ada rezeki, suami isteri yg sudah 6 bulan kahwin (bagi yg berumur 30tahun ke ats) dan setahun berkahwin, segeralah buat appointment dgn pakar ginekologi/pakar sakit puan utk tindakan lanjut, pemeriksaan lebih mendalam sama ada, pintu rahim terlalu sempit atau tiub fallopio tersumbat atau lain-lain.
4. Kalo berminat dgn  Monavie, hubungi abah D'lla 013 4302088 atau suami D'lla 019 4515135
5. err..hujung bulan lepas, Mama masuk wad utk pembedahan buang appendik dan rahim. ada jangkitan..huhuu seriously xbanyak masa sgt jaga mak sebab D'lla kat KL masa Mak masuk wad tu..bila balik KL rehat 5hari then terus masuk keja..fuhh..miss u mama..eehh families sama..
6. so far keja D'lla, alhamdulillah best sangat.. Equestrian Coordinator di Horse Trails..hehe..koje 6 hari seminggu..off day hari biasa ja..weekend busy hik3

c ya guys :) miss u all!!!

No Response to "Maaf kan Daku"

Catat Ulasan

Nota kaki anda :D